Exhibitor: itello2021-02-04T14:15:35+00:00

WHO ARE WE?

Itello är ett svenskt InsurTechbolag och den marknadsledande leverantören av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden. Vi drivs av kontinuerlig tillväxt och har fortsatta expansionsambitioner. Itello erbjuder produkter och lösningar som alltid är långsiktigt hållbara med syfte att automatisera och digitalisera olika verksamhetsprocesser samt möjliggöra innovativ affärsutveckling för alla våra kunder. Idag är vi drygt 220 medarbetare med en omsättning på ca 340 Msek och vi har kontor i centrala Stockholm, Umeå och Oslo. Under 2020 har vi anställt 40 nya kollegor.

 

WHAT DO WE OFFER?

Hos oss får du chansen att utvecklas, växa och ta ansvar tidigt. Vi erbjuder även kompetensutveckling internt genom Itello Academy och som nyanställd hos oss får du en fadder som hjälper dig att komma in i arbetet. Just nu söker vi juniora kandidater till rollen som Applikationskonsult hos oss på Itello, med start i augusti 2021 eller överenskommet. Läs mer och skicka in en ansökan här.

Varmt välkommen att besöka Itellos monter! Under dagen kan du prata med oss: Johan Holmlund (Konsultchef), Hanna Kerek (Applikationskonsult), Lina Harge (Applikationskonsult), Svante Nilsson (Applikationskonsult), Victor Axelsson (Applikationskonsult), Frida Blomqvist (HR), och Terese Penna (HR). Vill du komma i kontakt med oss efter mässan? Lämna din e-postadress här så tar vi kontakt med dig!

 

 

 

KONTAKT

Terese Penna, HR
terese.penna@itello.se

Johan Holmlund, Konsultchef
johan.holmlund@itello.se

Learn more about us at
https://www.itello.com
https://jobs.itello.com/

DAGEN I EVENT